About Us

D’amira kini sedang dalam proses mengeluarkan produk kecantikan dalaman wanita yang mampu membuat perubahan dalaman seterusnya luaran dalam pengubah penampilan wanita-wanita masa kini.InsyaAllah.Produk DLOBA5 merupakan produk utama D’amira Salun dan dijangkakan akan menembusi pasaran selewat-lewatnya bulan Jan 2012.Pengasas produk DLOBA5(sejenis makanan kesihatan dalaman) DATIN SURAYA menemui resepi khusus dalam berkongsi pengalaman dari rutin kebiasaan beliau mengambil herba-herba terpilih untuk awet muda.Anak kelahiran Kodiang,Kedah ini yang berusia 43 tahun tidak teragak-agak berkongsi pengalaman itu.Seusia belasan tahun,Datin Suraya melahirkan anak dan merasakan beliau perlu untuk menjaga badan,kesihatan dalaman serta menjaga penampilan diri.Nantikan kemunculan DLOBA5 di pasaran dan launching Jan 2012.

Penjagaan Kesihatan Dalaman Akan Menyerlahkan Kejelitaan Dan Keanggunan Wanita. Ini adalah menjadi matlamat dan keutamaan kami kepada semua lapisan pengguna dan pelanggan kami. D Amira Beauty adalah sebuah syarikat pengeluar nutrisi produk penjagaan kesihatan, anti penuaan dan kecantikan. Syarikat ini diterajui oleh DATIN SURAYA bersama kumpulan ahli professional yang berpengalaman dalam bidang masing-masing untuk mencapai misi & visi syarikat kami. Produk-produk Dmira Beauty diformulasasikan dan direka khas ini telah terbukti berkesan memberi perubahan positif yang ketara TANPA kesan sampingan kepada tubuhbadan pengamalnya. Pengeluaran produk-produk diproses dan dikeluarkan oleh kilang perubatan yang bertaraf GMP, iaitu Good Manufacturing Practices dan IMP iaitu Islamic Manufacturing Practices serta HALAL.

Matlamat syarikat ini adalah untuk mengeluar dan memasarkan produk penjagaan kesihatan, anti penuaan dan kecantikan dalaman dan luaran yang berkualiti tinggi. Syarikat ini juga turut menawarkan peluang perniagaan kepada individu/syarikat yang berhasrat menjadi Rakaniaga kami.

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s