DLOBA’5(Soalan Lazim)

Soalan Lazim

1. Bolehkah kita mengamal produk-produk keluaran Dmira Beauty semasa datang haid atau bulan? 
Boleh, kerana ramuan yang digunakan dalam produk ini adalah herba-herba yang semulajadi sahaja, tanpa sebarang bahan kimia atau sintetik.

2. Apakah itu ramuan utama Dloba5 ? 
Puerarin Dloba5 adalah sejenis ekstrak dari tumbuhan semulajadi.Ia merupakan tumbuhan yang kaya dengan khasiat Pytoestrogen semulajadi yang diperlukan oleh wanita untuk mengimbangi sistem dalaman dan mengembalikan serta mengekalkan keremajaan wanita. Ramuan ini juga telah terbukti sememangnya berkesan seperti menopouse, keputihan, ketidakstabilan emosi, pening, senggugut, penuaan payu dara dan membantu mencegah sakit jantung, kolestrol tinggi, kanser payu dara, kanser rahim dan Osteoporosis.

3. Berapakah kotak produk ini yang harus diamalkan untuk mendapat kesannya? 
Biasanya, pengguna kita akan dapat kesannya dalam masa seminggu, tetapi mengikut keadaan kesihatan dan sistem badan individu.Pengamalan berterusan yang akan lagi menyerlah kejelitaan pengamalnya.

4. Apakah kesan selepas mengamalkan produk ini? 
Kesan-kesannya berlainan mengikut taraf sistem individu,kebanyakkan pengguna akan berasa payu dara berdengut-dengut dan sakit, haid banyak, keputihan, badan panas untuk proses pembersihan dan menstabilkan sistem dalaman wanita dalam masa 3-7 hari selepas itu payu dara akan tegang, rahim akan diangkat ke tempat asal, vagina ketat dan lembap, masalah wanita yang lain turut dapat diatasinya.

5. Produk ini ada kesan sampingan atau tidak? 
Ramuan produk ini adalah daripada herba semulajadi sahaja tanpa bahan kimia, sintetik ataupun hormon. Banyak ujian klinikal telah dijalankan oleh pakar saintis dan doktor sebelum produk ini dipasarkan. Semua laporan klinikal yang telah dijalankan telah menunjukkan produk ini selamat digunakan tanpa sebarang kesan sampingan

6. Bolehkah wanita yang belum kahwin boleh pengamal produk ini ? 
Boleh,Produk ini membantu membentuk dan mengekalkan keseimbangan sistem dalaman dan luaran wanita serta keremajaan wanita. Ia turut mengekalkan kesuburan sistem wanita.

7. Adakah wanita yang menjalani pembedahan rahim, payu dara dan vagina boleh mengamalkan produk ini? 
Produk ini akan membantu membersihkan sisa-sisa kekotoran dalam seluruh sistem dalaman dan luaran wanita dan memperbaiki dan pemulihan otot-otot payu dara, rahim, vagina dan kulit dengan lebih cepat, Disyorkan kepada pengguna selepas 14 hari pembedahan

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s